Od kada sam žedan tvoje

 Dobro veče prijatelji. I Rachna Aggarwal vas sve pozdravljam na nonveg story.com. Veliki sam obožavatelj njegovih cool seksi priča. Danas vam pričam svoju seksi priču. Mnogo sam dana razmišljao da ću vam i ja sigurno ispričati priču o polu moje vanbračne veze. Danas ću vam ispričati svoju priču.


Ramnath je pripadao Yadavu. Bio je stanovnik sela u Noidi. Ali bio je veoma kul. Starost će biti nekih 18 20 godina. Kući bi dolazio rano u 6 ujutro. Priprema doručak za djecu. ostavio bi ih u školi. Onda bi se vratio i obavio sav posao u mojoj kući. Od jutra do večeri se jedva odmara. Polako sam počeo da jedem mnogo pesama iz Ramnatha.


Često sam razgovarao s njim u slobodno vrijeme. Oh Ramnath! Vrlo ste mladi. Zašto se ne udam? Jednog dana sam ga samo kroz smijeh pitala.

Hej BBG! Imamo zajam od 5 lakh na glavi. Sav novac je potrošen na naše Bapuove lijekove. Tamo je uzeo lekove. Ipak, Bapu nije preživio. Kada je Ramnath počeo da govori, oči su mu se smočile.


'Razumijem', rekao sam i stavio ruku na njegovo mlado rame u znak suosjećanja. 'Ramnath, pa zar nemaš prijatelja???', upitala sam, ublaživši mu raspoloženje. Počeo je da se smeje.

Read more

http://trishadehradun.in/
http://byrl.me/0bPTpzf
http://byrl.me/VZ1kcBA
http://byrl.me/ODBRQkU
http://byrl.me/F8akbEh
http://byrl.me/JeC7MOh

No BBG! Jako se stidimo devojke', rekao je seoskim jezikom. Počeo sam da se smejem.


Nakon odlaska mog muža, mogu reći da je moj sluga postao moj veliki prijatelj, moj prijatelj. Nekada je zasmejavao moju decu na drugačiji način. Moja djeca su jela hranu iz njegovih ruku. Igrao sam se i sa njim.


Kako su dani prolazili, postao sam opsjednut slugom Ramnathom. Sada sam željela što prije imati fizički odnos s njim. Htela sam da uživam u njegovom mladom telu.


Gee BBG!! Pikovi! On je rekao. Ramnath, imam jake bolove u nozi. Molim vas, pritisnite ga', rekao sam


Hej BBG! On je rekao. došao u moju spavaću sobu. Nosila sam cool spavaćicu. Ramnath je počeo pritiskati moja stopala. Počeo sam da se jako zabavljam. Ali nisam htela da mu pritiskam noge. Morao sam pojesti njegov mladi kurac.

Read more

http://byrl.me/fyl8uIn
http://byrl.me/t8Il85F
http://byrl.me/GYsIoZ0
http://byrl.me/sI4qN3h
http://byrl.me/pAhrCmY
http://byrl.me/iTMHC1z

Ramnath malo iznad!! rekao sam


Sada mi je počeo pritiskati bedra. Namjerno sam stavio svoju noćnicu. Ramnath je bio opčinjen kada je vidio moje izvajano tijelo. Ali on mu nije uradio ništa takvo. Željela sam da me drži i samo pojebe. Ali on je bio potpuno glup Baba. Odjednom sam ga uhvatio.


Ramanath, utaži mi žeđ danas! Od kada sam žedan tvoje ljubavi! rekao sam Bio je potpuno šokiran. plašio se. Glava mu je bila znojna. Ne ne BBG! Šta kažeš! Ti si moja ljubavnica. Kako mogu sve ovo da ti uradim! On je rekao.


Ramnath!! Ne možeš me odbiti. Želim te večeras po svaku cijenu', viknula sam ljutito kao bucmasta cipera. Bio sam jako ljut.

Ne ne BBG!! Ne možemo ovo! Ramnath je progovorio i izašao odatle. Vratila sam se da ga nazovem, ali je vjerovatno bio malo nervozan. Otišao je svojoj kući. Bila sam jako ljuta kada je otišao. Bila sam njegova ljubavnica. Kako je prošao nakon razgovora sa mnom? Hteo sam da mu se osvetim.

Read more

http://byrl.me/LoSxbXG
http://byrl.me/EDuZCE2
http://byrl.me/4MCge8r
http://byrl.me/uG8QLQX
http://byrl.me/QAHMZEF
http://byrl.me/lQm9mig

Kad je sutradan došao, izračunao sam ga. On ne zna da ću ja to uraditi.


No BBG! Ne otpuštaj me! Stvarno mi treba novac! Počeo je moliti prekriženih ruku. Saznao sam da je kamila sada došla pod planinu.


Ponovo ću te zaposliti, ali ćeš morati završiti posao koji si sinoć ostavio nedovršen. Kad god te pozovem u sobu, moraš doći! Jasno sam rekao Ramnathu. Ponovo se upustio u razmišljanje. Ali bio je veoma potreban novac. Uzeo sam ga. Kad je bila noć, nježno sam pokazao Ramnathu i rekao mu da uspava djecu u svojoj sobi, a zatim da dođe u moju sobu.


Ramnath je došao u moju sobu u 22 sata. Nosio sam crvenu prozirnu noćnicu. Ramnath je došao do mog kreveta. Rukama sam otkopčala svako dugme njegove košulje. Odozgo je postao gol. Imao je samo 18 godina. Bio je vrlo cool mlada bankarka.


Suck my mama!! naručio sam


Gee BBG!! On je progovorio i moja mama je počela da pije. Jako mi se svidjelo. Prošlo je više od 3 mjeseca otkako je muž otišao u Bangalore. Cijela 3 mjeseca nisam jeo ni jedan kurac. Cijela 3 mjeseca nijedan muškarac me nije poljubio. Ali danas ću ispuniti sve svoje želje. Mislio sam.

Read more

http://byrl.me/l4eqViZ
http://byrl.me/ygS48Gp
http://byrl.me/25hw1GT
http://byrl.me/pZT8yi7
http://byrl.me/57SsmTL

Ramnath, moja mama je počela da pije. Uzela sam ruku ispod njegovog stomaka i primila je do svoje mace. Počela je da miluje svoju macu i počela da upire prstima u nju. Ramnath je pio kao dobar čovjek, mama moja. Ramnath! Ne paniči, pij moje mlijeko smatrajući me svojom ženom i jebi me tako snažno da mogu vrištiti', rekao sam.


Ja sam tvoja žena za večeras! Bacio sam pogled na njega.


Ramnath je došao na moju macu i počeo piti moju macu. Pio je moj badić sa zabavom. Također je jednom rukom vrlo brzo prstao po mojoj mački. Prstio je moju macu kao mašinu. Sada je Ramnath stavio svoj kurac u moju macu. Muž Virendra me mnogo jebao, tako da mi je maca bila jako pocepana. Ramnathov penis je s velikom lakoćom ušao u moju jazbinu.


Počeo je da me liže kao nitkov. Ramnath je brzo počeo da tuče svoj kurac rukom. Majka je stalno otvarala usta da popije svoju robu. Nakon nekog vremena, zvuk Fuch Fuch-a je izašao iz njegovog kurca i otišao pravo u moja usta. Popio sam sve njegove stvari. Posle tog prijatelja, ubio sam se tako što sam mu rekao.

Comments